Intreaga natiune a fost si este sfasiata de durere in urma incendiului din Clubul Colectiv din Bucuresti. Pana in acest moment sunt 45 de morti. Toti tineri...In cateva clipe toate visele, toate planurile, toate aspiratiile au disparut. In urma au ramas familii indoliate, parinti care isi jelesc copii, prieteni cu lacrimi in ochi, copii orfani, etc. Din pacate tragedia nu s-a terminat, inca sunt zeci de raniti grav, pentru care nimeni nu garanteza nimic. Domnul sa se indure de ei si sa le aduca vindecare. Drama insa continua... Din pacate, un urma acestei tragedii au ramas si copii orfani. Sunt 5 copii orfani minori care au ramas in urma acestui tragic accident. Sunt 5 copii orfani care nu mai au nici tata si nici mama. Acesti copii nu mai au nici un sprijin, nici dragostea mamei si nici grija tatalui. 

Libraria Maranatha este alaturi de acesti copii oferindu-le ajutor sa poata trece mai bine si mai usor peste aceste momente cumplite din viata lor. Libraria Maranatha va dona suma de 1000 de lei pentru acesti copii orfani. Suma va fi oferita prin asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania''. 

 S-a luat legatura telefonica cu unchiul copiilor si s-a stabilit o intalnire personala la finalul lunii Noiembrie. Un reprezentant al asociatiei se va deplasa in Bucuresti la finalul lunii Noiembrie si va inmana personal ajutorul financiar din partea noastra. Cu acceptul celor 5 copii ramasi orfani se va realiza si un scurt material video.

 Va reamintim ca orice comanda de carti crestine, Biblii si cadouri crestine de la Libraria Maranatha, se transforma in ajutor umanitar pentru cazurile umanitare in care este implicata asociatia ,,Misiunea Speranta pentru Romania''.

De asemenea, daca sunt persoane care alaturi de Libraria Maranatha care doresc sa ii ajute pe cei 5 copii ramasi orfani, o pot face prin modalitatile de donatie de mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.slujirecrestina.ro/doneaza/

3. Doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise pe numele asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania'' la BCR sau Raiffeisen Bank:

 

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

 

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 975

Code Swift: RZBRROBU

 

 Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro